πίσω στο site

Συμμετέχουμε κι εμείς!

Τραυλισμός: Μια διαταραχή Πολλά Πρόσωπα

Συμμετέχουμε κι εμείς!

Δημοσίευσηαπό Πρωτοβουλία ΠπΤ » Σάβ Νοέμ 05, 2011 1:28 am

Για μία ακόμη χρονιά κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι ενώνουν την ψυχή τους για να διοργανώσουν μια ημερίδα για τον τραυλισμό. Όλες οι προηγούμενες διοργανώσεις ήταν πολύ σημαντικές και διαφορετικές. Την φορά αυτή όμως θα συμβεί κάτι εντελώς καινούριο για τα Ελληνικά δεδομένα.
Στην ημερίδα θα συμμετέχει ενεργά και η «Πρωτοβουλία Προσώπων που Τραυλίζουν» μαζί με όλα τα ιδρυτικά της μέλη!

Πριν από την είσοδο της κεντρικής αίθουσας θα υπάρχει ειδικό τραπέζι στο οποίο τα πρόσωπα της Πρωτοβουλίας ΠπΤ θα διαθέτουν για το κοινό που θα παρευρεθεί κάποια χρήσιμα έντυπα για τον τραυλισμό και έντυπη αίτηση για όσους θέλουν να γίνουν νέα μέλη στον υπό ίδρυση σύλλογό μας.
Θα υπάρχουν ακόμη αναμνηστικά με το λογότυπο της Πρωτοβουλίας.
Η παρουσία και η υποστήριξη του κοινού θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει περισσότερη ώθηση για να συνεχίσουμε την ανιδιοτελή μας προσπάθεια.

Κάναμε την δική μας υπέρβαση, αποδεχόμαστε την ιδιαιτερότητα του τραυλισμού μας, ενώνουμε την ψυχή μας και την φωνή μας και βγαίνουμε μπροστά γιατί θέλουμε να γίνουμε πηγή έμπνευσης για όσους συνανθρώπους μας έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τις σκοτεινές και δύσκολες πτυχές του τραυλισμού.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΥΛΙΖΟΥΝ


Υ.Γ.
Επαφή μαζί μας μπορείτε να έχετε από την σελίδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/#!/pages/%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%99%CE%91-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A0%CE%A9%CE%9D-%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A5%CE%9B%CE%99%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%9D/177028952361708

Επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να έχετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση sillogostravlismou@yahoo.gr
Άβαταρ μέλους
Πρωτοβουλία ΠπΤ
Αρχάριο μέλος
Αρχάριο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 10, 2011 2:02 pm

Επιστροφή στο Ημερίδα για τον Τραυλισμό 12 Οκτωβρίου 2011

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης